16 Juli

I fredags blev de sommarfest med jobbet och sedan "efterfest" med Linus och killarna och sedan nakenbad haha! Lördag blev de jobb och sedan fest igen fast i Fällfors. Söndagen blev en bakisdag med Linus och sedan på kvällen for vi till Myris och åt grillat, myste och sov. Klev upp tidigare än fan och for och jobba imorse, sncka om att få en pigg start på jobbet efter man kört typ 9 mil från skogen. Efter jobbet blev de storkok av tacogratäng så jag har matlådor för hela veckan haha! Skulle vara duktig och städa och tvätta med slutade med att jag hamnade i Petters stuga med båtkörning, ring åkning och wakeboard!


On my mind

Helvettes jävla skitvecka sen i fredags! Ursch fyfan säöger jag bara! Tur de finns mke fint folk också som jämnar ut allt helvette.. Nu över till nånting possitivt. Har ätit gott och hela veckan och kmr fortsätta med och tröstäta tills familjen kommer hem! Måndag kväll blev de plankstek med Amanda, igår blev de tacos med 2 tjejer från jobbet och ikväll blev de pommes, bea, fläskfile och vitlöksås med Caisa. Vad blire imorrn? Taggar för övrigt sönder till fredag då de blir personalfest igen! Ska trycka lite chips och dipp nu innan läggdags hehe för imorgon blire jobb mellan 8.30-17.00 och sen kommer Linusjävel hem som jag inte är speciellt lycklig på..

Ville vara utomlands för en kväll..


S A N T


3 Juli

Jobbat 08.30-14.00 vilket var ritkigt skönt! När jag kom hem lyckades jag somna och sov i 2h.. Vaknade hungrig som ett djur och drog på Buffys med David, Lisa, Caisa & Amanda och satt i solen och tryckte mat. Sen blev de hårfärgning för fulla muggar. Färgat Lisas hår och försök till ombre hår på Amanda får se imorgon hur de gick haha! Sen har jag bara varit duktig och varit ute och sprungit och nu väntar duschen sen sängen


Skulle lätt bli 16 igen och leva livet!


2 Juli

Varit i ursviken hela kvällen. Började med att vi var hos Micke för han skulle göra klart bilen och sedan blev de häng vid älven med kubbspel och mys. Känns typ som första riktiga sommarkvällen för mig! Jag har ju lyckas vara borta de få dagarna de varit riktigt bra väder här hemma...


Otur

Kan man ens ha så otur som jag haft i helgen? Körde i fredags och allt spårade ur och slutade med att en stackare spydde i min bil.. Kul när spya är de värsta man vet! Lördagen fick jag värsta karatefyllan så den spårade också. + att jag jobbade söndagen med värsta bakishuvudvärken och de var jätte kul osv. Resten av söndagen sependerades först hos Pontus med han, Linus, Matilda och Andreas en stund och sedan for jag och Linus till Myrheden. Där följde vi hans mama till Hej där de var Logdans haha? Sovde nästan 12 timmar inatt och märkte knappt när Linus klev upp imorse vid 4-5 nångång och drog till Kirurna, typ helt död. Lycka till och kunna sova inatt Josse! Jobbar förmiddag hela veckan och har en helt ledig helg för första gången i hela livet känns de som! Minns inte när jag hade de senast..


RSS 2.0