28 Augusti

Idag har det varit en så rätt händelselös dag. På skolan så somnade typ jag när vi hade PG i datorkunskap och han stod o babblade om hur en hårddisk funkar och vars man kopplar in musen. Efter datakunskapen hade vi 2.5 timmes hål så jag och nån till random for in till stan där vi åt på max :) efter det så hände det inget på skolan som är värt att berätta....

Sen ikväll har jag varit med Alle, Nicke , Micke, Jenny, Amanda och vi gjorde typ inget vad jag vet  :O

Go natt..



Jag säger bara:


27 augusti

Dålig uppdatering bara för att jag är så laaaat..... Men iallafall så hände det inte så mkt i helgen förutom att jag chillade med mina homies kring en eld på lördagskvällen. Dessutom gick min moppes variator i bitar på söndagen men idag så fick jag tillbaka den från verkstaden med en helt ny variator, lycklig som jag var körde jag till sebbe där jag skulle visa upp mitt nylagade vrålåk men när jag väl kom dit så gick nyckeln av i tändningslåset :( men det var inte så allvarligt som det låter för jag kunde glatt köra vidare med en halv nyckel :)

Idag på skolan hade vi bara 3 lektioner men en av dom var media produktion med världens drygaste lärare: PG! sen hade vi även naturkunskap i 2 och en halv timme så det förstörde som min skoldag... Sen missade jag bussen på vägen hem så jag var tvungen o sitta o vänta på busstorget i 40minuter innan nästa buss kom!! Jag var överlycklig när jag kom hem så jag satte mej o firade med en mandarin :D

I kväll så var jag med sebbe,isak,danne och amanda och vi satt o chillade på grottan (ursvikens coooooola fritidsgård) där jag fick stryk av alla i armbrytning för jag är så himla svag :( Så nu sitter jag här tuggandes på en mandarin i ljuset av min dataskärm.. Det var allt jag hade o säga för ikväll :D Hej hopp :)

 

 

Jag ser ut som killen till vänster i vit tröja när jag åker mitt vrålåk :)

Jag ser ut som killen till vänster i vit tröja när jag åker min moppe :)


22 Augusti



Idag vare en rätt chill dag på skolan. De enda vi gjorde var tvåornas inspark där vi skulle tävla i grupper och utmaningarna var typ sitta på skåpen och låta som ugglor , krypa genom centralkorridoren och låta som katter, skriva MP2<3 i pannan , göra kullerbytor i central korriodern och mke mer sjuka saker hahhaa =D rätt skoj men rätt så pinsamt , min grupp van iaf inte... efter de hade vi engelska och sen information hur de är och vara hörselskadad och sen slutade vi just före lunch. Sen följde jag me Amanda och hennes mami till solbacken för amanda skulle byta in sin mobil osv.
Ikväll vet jag inte vad som händer iaf kanske urs , men får se.. Iallfall inget olagligt skutjande på moppe! För igår när jag, nicke och adam var 3 på min moppe igen, och nicke hade ingen hjälm.. mötte vi polisen just vid moröbacke! jag lovar jag aldrig varit så rädd i mitt liv! men som tur va hade polisen annat för sig så dom stoppade inte oss fast dom bara körde några meter ifrån oss! Tack gode gud, aldrig mer 3 pers på moppen igen! hehehe.
 


20 Augusti



Denna dag börjader rätt chill med sovmogron tiill kvart i 12 och sedan 2 timmars skola. Det ända vi gjorde på skolan var information och sedan uppflygning på våra drakar som vi gjorde igår. GISSA VILKEN GRUPP SOM VANN?!
MIN SÅKLART! =D Fast Didiriks spårade presenation om aliens.. men de var typ därför vi vann. Efter skolan vart iaf MAX<3 med amanda. Sen gick vi på stan en stund och sen stack vi och chillade hos jesper med nicke och adam. Och när vi kom dit så skulle dom på MAXI och köpa korv och en karta cola så de var bara att köra dit=) Sen hängde adam, nicke o jesper oss tillbaka till bergsbyn för vi hade träning. Och gissa om jag höll på att dö när vi körde till bergsbyn. Adam och nicke skulle åka på min moppe, men jag vägrade köra så adam fick köra och jag och nicke åka och jag var den ända som hade hjälm, satan vad rädd jag var att polisen skulle komma. Träningen var iaf den jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv, inget mer om den blir anfådd bara att skriva om den. Sen vart de grill nere vid älven me folk. Jag och amanda skutjade sedan hem adam och jesper till jesper och där vart vi kvar ett tag men sen for jag hem.
Så idag har hag typ kört upp mer en än halv tank?!

Skolan>stan>icamaxi>bergsbyn>träning>älven>hämta ved>älven>shell>jesper>hem + kört lite fram och tillbaka i bergsbyn.

Kul dag imorrn? ohhyesss... börja typ 8.30 och sluta 16.00 :(......


så ska sova nu.. pussss =D

18 Augusti


Januu, då var första dagen på gymnasiet avklarad. Rätt så chill dag, typ en bara en massa information och en presetations lek och vi slutade där vid kl.1. När vi hade slutat  skulle jag och amanda till jeppe på moröbacke. så vi stog och väntade ute i regnet på atorp på bussen till stan, och när vi insåg att bussen gick en gång i timmen tog vi en promenad in till stan i spöregnet.. mys. Och där i stan fick vi vänta ytterligare typ en halvtimme på bussen till moröbacke. så vi var inte torra när vi äntligen kom fram.
Ikväll skulle jag egentligen ha dömt en match men den vart inställd och + att våran träning var inställd=( men kanske lika bra de för jag chillar med världens största sugmärke på halsen som Alle gjorde på mig medans Jeppe, Amanda och Nicke höll fast mig?!?! degör förjävligt ont också.. + att de typ inte går attt sminka över:S.... tro mig jag ska hämnas!


pallar inte skriva mer , pussssss


16 Augusti


Go'kväll! Kom just alldeles precis hem. Håller fan på att frysa ihjäl! Ikväll har jag typ kört 1000 mil med moppen känns de som. Kvällen började med att jag,amanda o jenny for till vitberget och grillade me alle,timmy,jesper o nicke=) Sen for vi hem till alle och såg film, men mitt under filmen kom jenny på att hon ville till falkan så jag körde henne dit och fot sedan tillbaka till alle och sen när jag och amanda skulle fara hem så var jag ju tvungen att hämta jenny också. Och saken gjorde de inte bättre att de typ var 50 minusgrader ute så jag frös typ ihjäl.

Imorgon vettefan vad som händer, de enda jag vet jag ska göra är att ta och sova ut riktigt ordentligt iaf=) På måndag börjar skolan om också, rätt så drygt  tycker att sommarn varit allt för kort. Man kan inte låta bli att tycka att deska bli lite kul att börja om skolan för de är ju faktiskt ny skola, ny klass osv så lite spännade blire. På måndag ska jag ävenv lämna in moppehelvettet och döma en fotbollsmatch igen=)
 
Men ska äta varmamackor nu , MUMS! pusss!

16 Augusti



Amanda sovde här i natt och kan bara säga att de spåra.. Men iaf i morse så vaknade vi och drog till Jörn för vi hade match. Första halvleken kan man lungt säga att jag typ sov, inget funkade allt jag gjorde typ fukade sig, jävla fuck förkylning! Men i andra fick jag tillbaka min energi och när de gick som bäst lyckades jag dra på mig ett gult kort och 10 minuters utvisning. SKITKUL och de var typ 10 minuter kvar.. + att lisa också fick gult kort och utvisnig, skitdomarn såg ju inte ett piss av de som hände, så de sög jue. Men iaf matchen slutade då med vinst för oss ändå fast domarn dömde till deras fördel! 5-2 =D Matchen snyggaste mål gjorde iaf Lisa! jävlart klockren bisakleta eller hur de nu stavas på hörna!!

Men nu är jag helst slut , så nu blire att besöka duschen!
PUSS!


14 Augusti



Nu ska jag försöka slänga in en rad eller två utan att Amandheest dödar mig.. Ikväll har jag dömt en fotbolls match de va riktigt lätt förtjänta pengar. Sen efter de chillade jag och Amanda på MAX hela kvällen<3<3
Men nu ska vi se film , pusss! :*)

Skulle bah pröva lägga in ett youtube klipp,, varför ska amanda vara så smart när de gäller bloggar och inte jag?=(

Bullet For My Valentine  - Tears Don't Fall   

  

13 Augusti



Gomorrron säger jag fast jag, amanda och jenny vaknade för 2 timmar sedan för de känns som jag nyss klivit upp.. åhh känner mig inte pigg! Sitter vid datorn och håller fasen på att somna. Jennu stack till jobbet i morse, fattar inte hur hon pallade efter en sån kväll, men jag och amanda forsatte sova tills papi kom hem kl 12 och sa åt oss att kliva upp, men de var lika bra de för jag höll på att frysa ihjäl! Amanda for just tvärt hem för att gå ut me hunden men när hon kommer tillbaka ska vo göra om hennes blogg=)
Ikväll blir typ bara att chilla och ta de lungt för har typ ont i hela kroppen, är trött och jätte förkyld än så träning ikväll är nog bara att glömma...

Igår kväll så vart de iaf så att jag chillade med en massa folk i alhemslekparken + en massa cola=)


 <-- erkänn jag var ganska så frän i kims jacka




12 Augusti



Äntligen är jobbet slut och man kan njuta dom sista sommarlov dagarna odentligt me kompisarna!
Min blogg är inte den vackratse just nu?! hoppas amanda kan hjälpa mig med den senare idag!=') Idag har jag och amanda målat armarna av oss! får jag ser den där brunfärgen igen spyr jag! skönt att de är över nu...
Ikväll blir väll att chilla me polarna som vanligt=)
  
Idag har fan 37 föröljt mig precis hela dagen?! allt vart 37  , min mat kostade de killen bakom oss handlade för 37, bilar med 37 klockan typ alltid 37 såg nummret 37 överallt! ja allt! blir fan galen av de nummrettack grabbarn för ni smitta mig..






men ska duscha nu , puss :)

10 Augusti



Igår vaknade jag där väll vid kl.11 , egentligen hade jag cup i vallen men var sjuk så de sög ju=( Iaf så vann tjtjerna hela cupen! Fyfan vad jag älskar er girs!!
sen på eftermiddagen skulle min mamma färga mitt hår på mig, en skit snygg färg men självklart så blir de aldrig som man tänkt sig så nu har jag  grått hår ?!?!! På kvällen iaf så stack jag och amanda till vitberget och grillade med lite folk. Efter ett tag vart vi lite less när veden tog slut så då stack vi till en lekpark där de spåra... tänker inte ens berätta vad som hände där.. HAHA + att när jag kom hem där vid kl. 01.00 så var mamma och pappa inte happy på mig bara för att jag inte sa vars jag skulle och när jag skulle komma hem, så då stängde dom av internetet för mig.. dom kande väll ha ringt om dom ville veta vars jag var eller när jag skulle komma hem?
 
Today vet jag inte riktigt vad som händer , men ska nog iaf färga om mitt hår så de ser lite mer normalt ut..
Skola nästa vecka,, känn peppen!! ... noot


Äntligen fredag!!



Har inte skrivit på länge, har typ inte haft tid.. Den här veckan har jag inte haft en lugn stund! ÄNTLIGEN FREDAG!Jobbat hela veckan 7-16?! och på kvällarna har jag haft fullt upp me träningar och matcher! Så inte mke tid har blivit över tiill friendsen  + att man har en fucking jävla förkylning som gjorde att jag inte fick spela matchen igår:( matchen vart iaf 6-6 mot sjöbotten=)
Igår k väll efter matchen var jag en snabbbis hos farmor och träffade min kusin från gbg och sedan for jag ut en sväng me Amanda, Jenny, Isak, Kim och Sebbe=) AnnRutt och rebeccal kom också lite senare
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men de blir väll chilla med lite follk osv.=)




R.I.P MOBILEN! </3



Måste bara lägga upp en ganska så söt bild på jenny från en ganska så
spårad kväll i nickes källare..




Skriver kanske mer sen , puuuuuuuuuuus!

RSS 2.0