070-4799440

Hittade ett gammalt sim kort hemma som jag tänker köra med nu innan mitt nya kmr! Så man når mig på 070-4799440 nu! :)

30 Juni

Dryg dag utan min älskling (mobilen)! Men ett nytt simkort är påväg! Jag fattade inget av halebops hemsida och inte Kim heller men de slutade med att han beställde ett nytt åt mig iaf :] Så snart har jag mobbe igen!
Har träning ikväll, kommer fasen dö i av att träna i den här värmen??! 

SKÖNT med bara 3 jobbdagar kvar nu !



Kim Lindberg




Skilladbrud_92

Var först på båtcafét med Amanda, Lisa, Caisa & Frida N och tjockade sedan bar de av till bergsbyn där de blev chilla vid älven och då kom även Frida, Micke & Jenny. När vi satt på en flytbrygga ute i älven failade jag stort och tappade min älskade mobil! :( Så R.I.P min älskade Z610i.. eller sebbes, de var hans egentligen..


Så nu blire beställa nytt simkort från halebop
 och sedan hämta min andra mobil hos Anna!



Någon som är sugen på dyka i älven efter den?


Kim Lindberg


Om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet

Tokskön helg med mys i storhamn som vanligt på fredagen. Myst med älskligen i min stuga från lörda till sönda och sol, bad och fika på båtcáfet med Kim, Johan, Micke, Amanda, Sebbe & Jenny på söndagen! Ikväll blire förmodligen fika med brudarna på bårcafét och vara chilla ute i solen:)

Har tyvärr inga bilder eller nått för min sladd till datorn har gett upp..


Bara jag som blev sjukt sugen på jordgubbar?

Kim Lindberg



27 juni

Jätte dålig uppdatering jag vet!

I torsdags
kväll blev de iaf första doppet för i år! Jag, Isak, Amanda, Kim, Sebbe, Johan, Micke och Danne var i boviken och de var inte tänkt att vi skulle bada direkt men de slutade med att alla hade badat både frivilligt och några ofrivilligt förutom Micke

I fredags (igår) så blev de Storhamn med grilla, kubb och en massa mys! En äkta sommarkväll helt enkelt!


Nu bär de av till stugan där jag ska steka jävel! PEACE

Kim Lindberg



24 Juni

Seg dag på jobbet, har lyckats tappa bort min vagn inne på ica, läst fel ett x-antal grr osv.. Men kvällen och vädret räddde iaf min dag!

Kvällen började med mjukglass vid älven med Amanda. Vi gav oss ut på äventyr med en liten flotte/badbrygga och lyckades ta oss över till slussningsbryggan som man bara kan ta sig till med båt eller simma. Sen kom även Lisa & Caisa, vi satt där och njöt av solen tills Micke, Sebbe & Älsklingen kom. Micke stod på badbryggan medans jag tog i ankret till den och kastade ut den en mit i älven så han blev fast där utemen vet ni då vad den fisken gör? Han hoppar från badbryggan till den bryggan vi var på så badbryggan vi tog oss dit på ligger där ute mitt i vattnet.. Så han fick hoppa i vattnet och simma de få meterarna o hämta badbryggan så vi kunde ta oss iland! HAHA synd Micke;)
   Lite senare drog vi till en grill plats också nere vid älven och då kom även Mich, Emil, Anna, Kevin, Jenny & Oliver

måste sova nu , GODNATT


Kim Lindberg





01.55

Kim bestämde sig ikväll för att åka in till Umeå lasarett och inte fara därifrån förrän han fått ett svar vad det är för fel på han, för hans huvud blir bara värre o värre. Så älskling var just förbi här ute och sa hejdå antigen åker han nu inatt eller så väntar han tills imorgon. Det sug ju att jag jobba för annars hade jag ju givetsvis följt han men men. Hoppas dom kmr fram till ett svar i Umeå nu!


Kim Lindberg




23 Juni

  • Klev upp 07.00
  • började 8.00
  • jobbade till 16.00
  • sovde
  • middag
  • sovde igen
  • fotbollsträning
  • dusch
  • stan me Amanda o träffade Frida, Caisa, Lisa o David
  • Ursviken med folk
  • NU DATORN SEN SOVA !

Min dag, godnatt!

Kim Lindberg






22 Juni

Trött som fan efter helgen och ännu tröttare idag efter gårkvällen.
 Jag har länge tjatat på Kim drygt i 2 veckor att han borde gå till en läkare eller nått för han har så ont och känner ett tryck i huvudet hela tiden. Sen igår blev de typ värre och då tjatade jag lite till att han borde kolla med en läkare och då ringde han till en läkare och hon hade typ bara sagt "Du ska till akuten nu inge snack om saken"
 Så han for ju dit typ kl. 23 och jag blev ju galet orolig och kunde inte sova men han fick iaf fara hem senare på natten för dom hade ingen möjlighet att rönka hans skalle då. Dom anade typ at han hade en liten hjärnblödning eller nått. Så idag var han och rönkade huvudet men dom hittade inge större fel och de var ju bra! Fast de tyck jag va lite skumt eftersom han har haft så problem.



Du är världens finaste & jag älskar dig!

FAAIL

Extremt dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har haft fullt upp med att vara på burehällorna, fira midsommar i bjuröklubb, mysa med älsklingen osv. Vet inte om de kmr att bli bättre me tanke på att de är sommar nu och jag jobbar hela dagarna och har inte mke tid över til datorn men vi får se vad som händer och sker!


Idag så failade jag ganska hårt.. Jag la mig ute i solen och skulle sola min vita rygg men jag lyckades somna och när jag vaknade hade jag denna snygga bränna.. ;)



komiskt!

- Kyparn det är en blogg i min soppa?
 - Ja det är den nya flugan.

HAHAhahaha




16 Juni

Har nästan lite dåligt samvete för jag har uppdaterat så bra sista tiden men ska föröska skärpa mig! Har inte så mke tid för de egentligen för jag jobbar ju 8-16 och då är man rätt slut på k vällen och orkar inte göra så mke typ sova.
Mitt sommarjobb på ICA som solkraftare var riktigt roligt iaf! Eller kanske inte roligt men de var bara chill typ gå och hämta en lista handla de och sen typ jobba en timme mellan alla fika raster och lunch hehehu. Imorgon ska jag fan ha med mig en steg räknare och se hur jävla långt jag, Susa och Vidar går varje dag! Måste seriöst vara en mil... minst! Men roligt har vi iaf! :)


<3<3<3



Har varit på träning nu och kan bara säga att jag var helt körd för jag var så trött och nu är jag ännu tröttare så nu blire duschen sen sängen med en bra film!! PEACE



14 Juni

Fyy, känner inte peppen för att börja jobba imorgon.. Jag vet typ inte ens riktigt vad de är jag ska göra riktigt men ska typ vara på ICA kvantum och paketera och skicka iväg varorna? Aja, jag fattar ingenting helt enkelt.
Har även lyckats tappa bort min börs så de kan suga. Vädret suger också riktigt mycket! Fan vad opepp jag är på allt just nu...

Idag hoppas jag på att få vara med älsklingen innan han far till kusfors igen i en vecka. Ikväll ska jag till farmor & farfar och äta middag och efter de har jag träning men får se hur de blir med den om jag far eller inte.





jag älskar dig

Schhaaaa

Igår var jag på två skolavslutningar, var först på min systers och sedan på Jennys. Sen på kvällen blev de mys i Storhamn igen med kubb, grillad korv, pinnbröd osv me mysfolket:D
    Senare på kvällen fick vi veta att Jenny var på akuten för hon hade cuttat upp sin häl och bara en liten stund efter de ringer min mamma och säger att hon är på väg till akuten med min syster som OCKSÅ hade cuttat upp hälen. Så nu måste  syster hoppa på kryckor i två veckor..





Lite bilder jag tog i går med pappas kamera


11 Juni

Var på krysset ikväll och käkade med älsklingen, sebbe, johan & amanda men de var bara jag och älsk som var tjocka nog att äta. Efter de drog vi till mig och såg film och efter de drog vi till sebbe när Kim började raka sin skalle.... men jag fortsatte iaf att raka klart den och de kändes inte bra att raka bort de fina håret :(:(:(:( men jag älskar han ändå fast han är skallig :*


Lånade lite fler bilder från gårkvällen av Erica




Sommarlov!

Känns underbart med sommarlov och dagen igår var rikigt lyckad! Började med en sista träff på skolan med klassen där vi fikade och hade trevligt sedan bar de av till aulan där vi hade skolavslutningen. Lunch blev på Dallas med några trevliga prickar och sedan bar de hem en stund innan de bar av till stan där vi chillade 'vid älven med en massa folk. Senare på kvällen var vi med klassen eller klassen och klassen vi var typ bara knappt hälften från den och Emil, Anna & Kevin var också med . Vi myste i stadsparken och spelade kubb osv. Sist men inte minst bar de av till Kyrkholmen där vi var resten av kvällen. Tack för en trevlig skolavslutning dag/natt allihopa! Kommer sakna klassen galet mycket! ♥



Jag & Amanda när vi fikade med klassen
(Bild lånad från Erica)


Min mamma fyller år idag!

Så grattis till världens bästa mamma!

Shalallaala=D

Peppa för skolavslutning imorgon??? OJJJAAAAAA :D


Köpte iaf världens snyggaste skor idag när jag var på stan med Amanda & syster. Men jag tror de blir att lämna tillbaka dom för jag kan fan inte ha klackar.. jag blir för lång! Är ju redan 178 typ? så jag blir ju över 180 nått så de blir inge av....

Fick veta nyss att älsklingen kmr hem på onsdag tep Whihoo!



TJATJA




HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAH

7 Juni

Ligger nu som ett emååkid här i min säng med datorn och saknar redan Kim!  Men ajja, peppa för sista skoldagen imorgon eller vadå skoldag vi går bara mellan 10-13 och skulle typ bara vara ute och göra nå trevligt? Så he blir najs trorja sen ska jag dra på stan med syster en sväng och kolla på skor. Mamma betalar ;)




Hehuhu

Idag när jag var på coop och handlade med Mamma och handlade så ringde Kim och frågade vars jag va och att jag inte fick fara där i från. Så när jag och mamma stod vid bilen på parkeringen utanför coop och packade in i bilen så kmr Kim, Sebbe, Micke & Jenny i Mickes lilla opel med rutorna nere och hänger halverst ut ur bilen och sjunger och dunkar världens risigaste raggar låt på högsta volym. Mamma höll på skämmas ihjäl HAHAHA. Så jag dumpade mamma där på coop och hoppade in i deras bil istället :)




Ikväll har jag iaf varit me Älsklingen, Sebbe & Amanda och myst i Storhamn nere på stranden och grillat korv och bara myst! Vi fick låna pappas Seat som är en minibuss och den trivdes ju Kim i som fisken i vattnet! Gubbe som han är=] FAMILJEKRIS!



MYS!!!!!!!1




Never be the same

Gårkvällen funkade riktigt bra förutom att jag började må illa och kände mig halverst död utan anledning. Men vi var iaf i en skitmysig grill kåta jag, Lisa, sebbe, Amanda, Kevin, Caisa, Danne & Älsklingen. Vi grillade, dunkade Dannes go´musik.. sen övninskörde jag även lite med Kim höhö, stackars Kim han måste ha varit livrädd :] Lisa & Amanda tog sig även en tur med den stackars saaben.


 



5 Juni

Förlåt för dålig uppdatering måste skärpa mig men har inte haft orken att skriva. Var iaf ledig idag, hur skönt som helst! Har bara legat i sängen hela dan med datorn osv fast jag egentligen skulle ha städat och gjort lite vettiga saker menmen, de är inte lätt de är svårt. Ikväll blir iaf grilla me mysfolket i en grillkåta i Rävabacken! Blir nog hur mys som helst!








Men ska fixa mig nu och äta middag! PEACE 

2-2

Spelade iaf match ikväll mot Sunnanå, de gick väll sådär. Tycker att vi verkligen hade förtjänat att vinna den matchen! Men de som sög rejält var att jag skadade mig och fick bara spela drygt 30 min typ.. Men ajja sånt man får leva med. Sjukt jävla kul var de iaf att spela, de var ju min första match jag spelade med de här laget!  :D



Nog nu för att Clemens är ett toppen lag att spela i nu kan jag inte låta bli att sakna de gamla oseriösa Bergsbylaget! ^^


3 Juni

Kan man ens säga att vi var på skolan idag? Spelade kubb i 30 min på idrotten och sen såg vi bara några filmerna vi gjort på median sen slutade vi. SKÖNT! Efter de for jag och Amanda hem till mig, fixade lite lunch och såg Marley and me. Vi hann även sova ett tag=] Nyss ringde Anna och var helt förstörd eller inte helt förstörd men hon var iaf på skolan och fick inte igång sin moppe. Hon visste inte vem hon skulle ringa till som kunde moppar? Men hon ringde till mig höhö lite komiskt  för jag kan inte mke, fast min moppe pajjar 24/7 men jag ringde iaf till Kim och frågade om han visste vad de var för fel men han kunde ju inte göra så mke efter som han är i Kusfors. Föresten så ringde en snubbe från sthlm till mig idag och sa att min moppe just kommit fram och han frågade mig vad han skulle göra? LAGA DEN ELLER BYT UT DEN ANTAGLIGEN! Typiskt stockholmare.. (A)

Nu väntar mat och sen match mot Sunnanå!







 

FAAIL

Kan dagen faila mycket mer? Somnade på svenskan heheu=] Sen var jag död resten av dagen .. Höll då på få utbrott på mediakommuntikationen för när jag skulle skriva ut hela mitt arbete fuckade sig allt och läraren sabbade de bara mer eftersom hon inte fattade hur man gjorde osv. så jag var tvunge jobba övertid pga hon och PG.. +  att jag måste dit nånannan dag och göra de.. ?! Och ja var inte ensam omdet..
Inga ninja attacker eller nå vatten krig idag iaf! Eller jo, nån enstaka vattenballong kastades menmen. Men när vi äntligen hade slutat skullle jag, Amalia & Amanda få åka med Emil o Mich till stan men när vi just kom ut från skolan står Dennis och Frazze är helt random med en massa annat folk och helt plötsligt börjar de regna vatten ballonger som dom kastade.. TACK SÅ MYCKET GRABBAR! Blev träffad i magen och ryggen, Amila blev träffad i fejset och Amanda tep i magen och i huvudet, så vii var ju sådär lagomt blöta och glada..


Äkta mercaraggare? - NEJ

Har jag varit inne ikväll? - Nej
Har jag varit med Dannis, Amanda o Frazze? -
Ja
Har vi käkat mjukglass och milkshake på Frasses?
Ja
Har vi glidigt runt i en ferrari?
Nej
Har vi glidigt runt i en merca? - Ja
Har vi träffat och "rässa" med Sebbe, Johan, Dannie, Micke & Isak? - Ja
Har vi faila och krocka? -
Nej
Har jag och Amanda spåra i en lekpark? - Ja
Var de intressant att veta? -
Nej
Är den här låten bra?   

 

Lätt värt!

Vill du ha fler besökare till din egen blogg?
Blir medlem på http://www.viraltrafik.se/?josefined


Eyy, klicka på bilden:D  ^^

1 Juni

Gaaalen dag,,, alla skolan 3:or var utklädda till ninjor och har gjort allt för att sabba alla vi andra oskyldiga små elevers dag. Dom har dränt folk med vattenflaskor och kastat vattenballonger och varit allmänt jävliga. Vad kan man säga annars att hela skolan var ett sorts slagsfält! Vars du än gick kunde du stöta på ninjor som ville blöta ner dig. När jag blev träffad av en vattenballong en gång för mke så blev de bara för mke för mig, jag ville hämnas så jag tog en vattenmugg och fylllde den med vatten och kastade den rakt i en ninja tjejs ansikte och hon blev galen och började jaga mig och skrika och blev helt sinnes! Till slut när hon och hennes ninja gang fick tag i mig och Amanda tog hon tag i mig, dunkade mitt huve i väggen och dränkte mig med en flaksa vatten då kom Amanda och puttade bort flaskan men då hoppade 5 andra ninjor på henne HAHHAHaha men vi var inte bittra utan bara skrattade! Undra vad dom har planerat att göra resten av veckan omde här bara var början????






RSS 2.0