28 September

Ligger nu i soffan och tittar på tv, har just lyckats dra mig ifrån de beroandeframkallade spelar DiX ball som älsklingen fixade till mig och nu är mitt liv typ förstört av det där spelet haha! Ikväll ser de ut som de blir att vara tjejerna och hitta på någont, vet inte vad men de blir säkert trevligt för de var verkligen länge sen jag var med dem! :)


Yeeahy

Lite bilder från gårkvällen, blev inte så många och intressanta men men..
TACK för en kung kväll! Peppa Umeå om 2 veckor då? :D







25 September

Peppar jävul för ikväll när jag ska äga ut alla i bowling! eller? :]
Blir discobowling ikväll för hela slanten med älsklingen, Mich, Emil, Jenny, Micke, Anna och Oliver =D
Blir nog kuuuuuuuung!


Sports Camp 2009

Igår har jag och alla andra som går medieprogrammet varit fotografer på Sportcamp och dokumenterat, DRYGT! Så vi har mest roat oss själva typ..


1. Jag attackerar Amanda med nått sorts "Mickel Jacksons" move

2. Amanda ger igen med nått ja.. jag vet inte vad hon sysslar med?


3. Mickan kommer för att hjälpa Amanda men hon förstår ingenting..


4. Lisa tillkommer också i brottningsmatchen..


4. Det spårade..


5. Jag vinner eller nått liknade (?)


15 September



14 September

Vaknade just och ligger fortfrander kvar i sängen, orkar inte agera riktigt än fast jag börjar om drygt en timme. Har rätt skön dag idag, börjar 13.10 med samhälls och sen grafisk kommunikation som slutar 15.55! Ikväll ska Amanda göra nya slingor i mitt hår och sen ska vi klippa Micke och Macke! Blir säkert nice!




13 September

Är trött och helt slut! Hur fasen ska jag orkar träna sen? För en viss pojke vid namn Kim sovde hos mig eller ska man säga "sovde" vi låg vakna till 5 och spårade sönder, Haha orkar inte våran natt humor... Men hur somhelst tidigare på k vällen när vi var i min stuga såg vi en skräck film men de slutade med att vi stack fort därifrån när filmen var slut för vi låg och skrämde upp varann så de blev fan läskigt till slut. Jag är egentligen inte rädd för spöken och mörker men. Då skulle vi fara och grilla nånstan men vi vågade inte vara inne i någon skog elller nån annastans så vi grillade korv och marscmallows på Amandas baksida=]



Men nu blire mat och sen fara och träna barbell på 360 med Amanda! PEACE


12 September

Igår kväll blev det mys med älsklingen i skehamn i hans syster lägenhet fast där även han bor nu, sovde även där också. Tack älskling för en rikigt mysig kväll! ♥

Men ikväll drar jag, Amanda, Sebbe och älsklingen till min stuga där vi förblir hela kvällen med film, chips godis och en massa höst mys! Men ska göra mig klar nu och föröska skynda på mamma så hon blir klar med middan nån gång!?


En bild jag tog i tisdags som jag blev riktigt nöjd över!


11 September

Sitter just nu i datasalen med Amanda och vi har hål så hon ska göra klart sin multimediagrej men hon fick aldrig tummen ur för nu börjar vi om 10 min.

Vad händer ikväll gott folk? För min del blir de att hitta på nått med älsklingen=) Men nu börjar vi PEACE

Kim ♥

Måste bara påminna er om att jag har världens gulligaste boyfriend!

 


RSS 2.0