Vars tar tiden vägen?

Tiden går så sjukt fort! Fan galet! Snart gått halva 2:an och på måndag har jag och Kim var tsm i 6 månader alltså ett halv år!? Fast de är väll som man säger, tiden går fort när man har roligt.




Men nu drar jag iaf till hamn för att umgås med min skitunge ♥
Sover även där i natt, puss

28 Oktober

Vaknade för en stund sedan av att min syster kommer in hoppandes och säger jag inte får sova mer.. kul liv (Y) Lycka till och somna om nu, fast de blir inge av att somna om för ska dra in till stan nu dagen men Anna, Oliver, Mich och Emil och sen ikväll blir de träna på 360 :D

Fast mest av allt i hela världen skulle jag vilja vara med älsklingen men nae då ska han såklart jobba och har typ tvätt tider hela kvällen :(

Igår så var jag iaf hos Anna och bara tog de lugnt med hon och Oliver. Och sen på kvällen blev de extra jobba på Cubus för dom hade den där special kvällen med kvällsöppet osv. Fett värt!


BJuder på denna söta bild på Amanda i brist på andra bilder !




02.12

Ligger här i sängen med laptopen och ser en värdelös film för är jätte pigg och kan inte sova. Sen hatar jag att sova själv.. speciellt när man har sovit tsm med älsklingen hela helgen :( KIM KOM HIT!!!!!!
Men hur som helst, imorgon ser dagens planer ut såhär:

- Sova bort halva dagen
- Umgås med Amanda
- Fotbollsavslutining, laserdome osv på kvällen!


Vill ha vinter och snö NU NU NU!




23 Oktober

Rätt skön dag idaf faktiskt, skulle följa Amanda och färga håret på Ecliptica men försov mig så jag kom lite senare dit men Amandas hår blev iaf supersnyggt!:) Efter det drog vi på Max och åt och efter de begav vi oss till skolan och hade samhälls och idrott. På idrotten hade vi basket med nån dude från Jugoslavien (?) fattade inte mycket av vad han sa..

Ikväll blire att mysa med älsklingen, ska till hamn där vi ska laga lite mat och bara mysa. Blir nog toppen!:];*


16 Oktober

Har inte skrivit på en hel evighet, men och?

Sitter iaf just nu i en datasal och har hål i sisådär 2 timmar till ?!
DRYGT! + att de regnar = ÄNNU DRYGARE


2 Oktober ♥

5 månder med älskling idag!
ÄLSKAR DIG KIM





RSS 2.0