29 April

Ikväll har jag myst uppe på berget här i Bergsbyn med bland annat Lisa, Caisa, Danne, Sebbe, KimK, Frida, Jenny, Julia. Sen kom det och gick lite annat folk också. Vi grillade, snackade, åt chips drack cola osv! HUR TREVLIGT SOM HELST!:D  När de flesta började bege sig hemmåt drog jag, Jenny och KimK hem till mig och såg film och bara myste. Vi såg "Säg att du älskar mig", sate vad irreterad man blir när man ser den! Sen spårade Kim jävul under hela filmen hehhu.....






IMORGON 08.30 RYKER TANDSTÄLLNINGEN!!

På äventyr....

Kvällen blev inte alls som jag hade sagt..
När jag och Amanda kom till älven där Frida och Caisa var satt som nå tap i regnet och såg ut såhär...




Elden slocknade och vi orkade inte vara där längre så kom på den briljanta idén att börja gå mot Scarins efter älvskanten på älven.. Efter ett tag tog isen slut och vi var tvungen att gå upp på land och klättre över högar med träd..




Efter trädhögarna när vi skulle gå över den stora grus området på Scarins så vad händer? Jo vi börjar ju såklart sjunka?! Frida sjönk enda ner till vaderna tep och tappade skorna... Det var fan som nån jävla kvicksand!! Såhär fina skor hade vi efter det..


Sen efter vi hade varit på Scarins och utforskat lite HAHA så klättre vi ut över de stora grindarna och gick runt tillbaka haha FETTOVÄRT!! Sen begav sig Frida och Caisa hemmåt så jag och Amanda drog oss till Sebbe för att joina han, Johan, Danne, Marcus och Isak. Där stannade vi resten av kvällen och sen tog vi min långtradarmoppe hem=)




3 tap

Nu ska jag bege mig mot urs och grilla nere vid älven me 3 tap, men först blir de OK och kirra lite cola och marshmallows !

28 April


+ tar bort tandställningen på torsdag!
+ att min älskling (mobil) är tillbaka från lagning
+ valborgs på torsdag!
+ inte länge kvar till sommarlov!

- sträckt mig så kan inte träna ikväll..
- att de inte blev nått av med att fara till fjällen ihelgen
- att jag aldrig har något intressant att skriva..................

Godmorgon

Ligger just nu i sängen och har absolut ingen ork att stiga upp så jag släner in ett snabbt ganska ocärt inlägg,, Har idrott första lektionsen och vi ska spela basket så är inte SÅÅ peppad.  Fy fan vad skönt de skulle vara att bara ta en rikigt lång sovmorgon och skita i allt! Men det har ja inte tid med så nu måste jag göra en kraftanstränging och dra mig upp för nu ringde min väckarklocka för fjärde gången. Vad skulle man göra utan snooze på väckarklockanklockan? Förmodlingen inte orka leva eller nått sånt =D





Random bild på mig och Mandis

27 April

Slutade 12.30 idag, rikigt jäkla skönt må jag säga! När jag kom hem fixade jag lite lunch, satt vit datorn ett tag och sen vart jag rikigt sugen på att möblera om i mitt rum så jag bestämde mig för att göra det. Efter mycket slit med möblerna, kablar till datorn, tvn och surround ljudet (hur det nu stavas) så blev resultatet så här! :D



Hur mår vi ?

Sitter nu hos Amanda som är hemma själv hela veckan och jag sover ju såklart här då! Klockan är typ 00.00 och vi är skit pigga och har just kokat makaroner och bullens och nu är Amanda i duschen och jag sitter här och roar mig själv och de är skola imorgon?! Vi kommer vara ganska så döda trorja! =D Men nu är Amanda typ klar så nu ska vi se film eller nått annat roligt =D Så sovgott alla ni som ska sova nu!



Bensin ?

Imorse när jag hade vaknat var de bara för mig och stiga upp och ta på mig kläderna och fara och hämta Amanda som hade fått soppatorsk mitt i bergsbyn, mycket lyckat må jag säga. Då skulle vi fara hem till Amanda och hämta en dunk och fara och tanka men när vi väl kmr till Amanda så kmr ju hon på att hon inte har någon garage nykel... Så du for vi till KimK och lånade en dunk, men då hade jag också slut bensin så vi tog oss ingenstans, de var just och pass att jag tog mig hem trorja. Mina föräldrar var inte hemma så då kom jag på den priljanta idén att slanga bensin från morsans bil (A) Men de gick ju som de gick... Vi failade stort! btw, Kim verkligen sög ;) SÅ vi fick vara utan bensin helt enkelt idag..

Nu ska jag äta sen ska jag ut en stund me Kim och Amanda innan fotbollsträningen! KYSss

 


Världens bäst låt tep ♥




03.47

Klockan är snart 4 på morgon och jag är skitpigg och har inget att göra!!!!?

Hehuhuehu

Kvällen blev tokmysig uppe på berget med en massa folk som kom och gick. Kvällen började med att jag, Frida och Jenny satt ute med KimK på hans altan medans vi väntade på Amanda. Senare bar de då upp på berget där vi tände en eld och myste, lite senare kom även Lisasu & Sanna och joinade oss. Jag, Jenny och Frida tog mopparna en sväng förbi Anna för att hälsa på folket som var där och tigga lite ved hihi:]   När vi kom tillbaka hade även min fruu (Caisa) och Frida N kommit. Vi satt där uppe och bara myste med cola och massa snack hela kvällen. Justja.. Isak, Mange, Björne och Macke kom också förbi ett tag :)


25 April

Sitter just nu ute i solen och njuter av vårsolen, hur skönt som helst! Nu känner man att sommaren inte är långt borta!
Idag har jag varit och sett på min syster fotbollsmatch, varit en sväng på solbacken med Amanda, och käkat mjukglass i solen och bara njutit av våren!
Ikväll blire att grilla me lite folk uppe på berget. Det blir nog fettnaaaajs=)


BJuder på lite gamla sommarbilder jag hittade på datorn!



24 April

Kvällen började tråkigt men de ändrades snabbt när jag och Amanda drog till Urs för att hämta Lisa och Caisa för vi skulle till stan och vara med Hanna och Cissi. Så de blev Hanna > ica maxi & karamelltåget för att tjocka > Cissi > södra bergsbyn för att Cissi skulle ta in sina hästar tep > Sen myste vi hemma hos mig till en skräckis ingen vågade se klart =] Sen drog jag och Amanda ut och träffade KimK av en "slump", sen träffade vi även Frida=)

FETTDÖD

Hittade en fettdöd fågel på min fettäckliga gård, den hade brutit nacken fettmycket + att min syster är fettstörd..



23 April

Ikväll har jag gjort en ovärd trip till Urs med moppe och tränat fotboll i hamn, de var min kväll rätt ointressant menmen.. Imorgon är det iaf FREDAG igen!:D   Fast har nationella i engelska imorgon så ta mitt liv....... =(


Rubrik

Chillade mjukglass på kiosken med me frugan och 2 söta vänner + Kevin och sen kom även Adam o Kimme och typ även hela ursviken moppe gaang dit efter ett tag, efter dom hade dragit bar de av hem till mig och då kom Mich, Oliver, Anna & Emil. Vi bestämde oss för att dra till BSK och lira lite boll. Efter ett tag kom även Johan, Sebbe, Micke & Danne. Till sist var de bara jag, Johan, Sebbe, Danne, Micke, Amanda & Caisa kvar och då vart de fotboll på höööög nivå vilja ja lova haha :)



Nån random bild från i somras, haha spårat? OJA!



Det var min kväll i stora drag, nu blire  Ben&Jerry´s & film
!

22 April

Så sjukt härligt väder de är ute, nu känner man på rikigt att sommaren är på väg!
Så efter skolan vart de att ta en promenad till Balder för att hämta mitt bankkort, legg, busskort osv som jag tappade för nästan 5 månader men inte förrän nu är de nån gullig person som hittat de! "Det som göms i snö kmr upp i tö brukar man ju säga"  Efter det bar de även av till Kaplan för att träffa nå IV-barn men på vägen dit låste Amanda in mig i ett ruttet hus i Bonnstan.. Sen bar de av till den älskade bergsby kisoken med Amanda och Kim K och käka mjukglass men jag kan bara säga att de spårade ur totalt, med att vi hade glass överallt och Amanda låg i soptunnan(?) ... :D

Nu sitter jag och väntar på min fruuuu, Lisa, Amanda och typ Kevin. Får se vad vi hittar på men ska göra mig klar nu PEACE OUT




20 April

Vad tycker jag om dagen som varit? Började bra men slutade i katasrof ,, ett rikigt jävla helvette. Men vafan spelar de för roll? Är ju van attt de allt går åt helvette me de där nu så de var som inge mer med de... Varför kan du bara inte förstå vad du betyder för mig egentligen?
Fast kvällen blev min räddning som tur var :)

Min kväll


- Amanda och Danne kmr till mig
- Kliipper Dannes hår som blev riktigt bra!
- Micker kom förbi en stund
- Klippan för att träffa Frida & Jenny en snabbis
- Sebbe & Johan kmr och hämtar oss och tar oss på en tur med en rikigt "fin" bil
- Jag, Danne, Micke o Amanda for hem till mig och bara tog de lungt och snackade osv


Peppar som fan inför nästa vecka när jag får ta bort tandställningen! :D

I brist på annat,.

  •  Har du fått en kyss den senaste månaden? jaaoo
  •  Vem tillbringade du minst två timmar med igår? Amanda
  •  Hur lång är du? vetinte, lång iaf höhö =]
  •  Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på
  • När såg du senast din Mamma? tep 15 min  sen
  • Icke godkänt i något ämne? typ int
  • Mvg i något? Ohyees, i naturkunskap o bild
  • När vaknade du idag? 07.00men snoozade säkert 20 min
  • Vilken är din favoritplats? Sängen eller ute i solen
  • Vilken plats föredrar du minst? ute i regnet
  • Vart tror du att du befinner dej om 10år?  Fortfarande kvar här i Skellhell
  • Hur stor är din säng? 120cm
  • Vad sover du i? stor t-shirt och trosor
  • Hur många kuddar har du i sängen? 7st och 2 täcken
  • Var har du bott/bor?  Har alltid bott i Bergsbyn
  • Tycker du om kinamat? OJA
  • Tycker du om kaffe? Fyyy
  • Vad dricker du helst till frukost? O´boy eller juice
  • Kan du spela poker? Njah men jag  fattar inte de roliga me de
  • Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Jajemen, 2st faktiskt
  • Vill du ha barn? Tror jag säkert
  • Kan du några andra språk än svenska och engelska? nej, eller lite spanska
  • Har du någonsin åkt ambulans? yeess
  • Föredrar du havet eller en bassäng? Havet ofc
  • Vad spenderar du helst pengar på? MAAAAT<3
  • Kan du rulla med tungan? Emm, vadå rulla med tungan?
  • Vem är den roligaste människan du känner? Amanda såklart!
  •  Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jodå
  •  Vad har du närmast dig just nu som är rött? En penna
  •  Kan du byta olja på bilen? HA-HA-HA
  •  Dansar du i bilen? Gör jag säkert
  •  När var du i kyrkan senast? Minns inte
  •  Hur många hål har du i öronen? 2st men de ska bli fler
  •  Har du provat droger? nejnej
  •  Röka eller snusa? Röka
  •  Är du blond? Så blond man kan bli
  •  Har du flickvän? HAHA nej ?
  •  Vad är ditt mobil nummer? 070600296 för er som vill veta
  •  Vad ska du göra ikväll?  TYp klippa Dannes hår=D
  •  Har du några syskon? yes, en syster

Påsklovet

Mitt påsklov var då rikigt lyckat men hel vecka i Sandviken me Amanda, Dennis, Frazze, Hampus, Robin osv. Vi har åkt skoter,  åkt snowboard, spårat jävul, haft bra väder, failat mycket och snarkat(!??) + att Amanda har tep förstört mitt skratt ... Orkar inte berätta allt men jag lägger upp lite bilder som kanske säger det mesta! :D






FAAIL!! :D




Men äru dum?.. Huh?.. Knuå daej skoterjävel som Hampus skulle ha sagt




Hur rikitigt lyckas du med detta Frazze?


Före..


..efter flövatten


Försök till nån sorts hämnbild


Såhär glad är man när man är i Sandviken :D


12 April

Nu har jag och Amanda varit i min stuga och tucktat góskotern sen sen i Torsdag, och jag tror den snart ramlar sönder eller nått. För den börjar gå rikigt dåligt när vi har varit ute med den HAHA :D
Men nu är jag iaf hemma och ska snart börja packa till fjällen så nu byter vi ut Góskotern mot riktiga skotrar i fjällen :D


Vi byter...




mot...





Men ska packa nu och tagga jävul för en vecka i fjällen med mycket skoter och snowboard! Kommer hem nästa söndag!

Hare kööng, PEACE OUT!

9 April



Tack Dennis att du tänker på mig...... HAHA orkar som inte låten



Nu blir de stugan till på söndag och efter det bär de av till Sandviken i en vecka!
HARE BRA FÖR DE SKA JAG HA!!! =D=D




  





Ny hårfärg

Så här blev de iaf när jag färgade håret idag!


7 April

Måste bara säga att Anna Holmberg måste vara den sötaste människan på denna jord.. Igår på skolan så var hon tvungen att googla vad en testikel var för hon visste inte vad en testikel var HAHAHA. Så då vart hon ganska så dumföklarad men hon är söt ändå :)

Idag fick jag och amanda då åka traktor från skolan till stan HAHAHAHA tro de eller ej men Frazze körde verkligen traktor till a-torp haha så vi fick åka med han int till stan, de var nästan lite coolt haha :} Sen har jag även hunnit sitta hos frisören i drygt 3 timmar för att föröska bleka den bruna färgen jag har i håret. Det gick jäckligt bra faktiskt så nu är jag hel blond igen fast med en ganska varm ton då men ändå :)

6 April

Måndag: Körskolan
Tisdag: Fysträning om jag pallar den
Onsdag: Förhoppningsvis umgås Caisa, Lisa och Amanda
Torsdag: Fotbollsträning & Amanda flyttar in hos mig och bor här till på söndag
Fredag: Inga planer än så länge
Lördag: Umgås me Kim
Söndag eller på Måndag: Bär de av till fjällen!! :D

Ungefär så ser väll min vecka ut, men nu mat! PEACE OUT

tråk

har du mer än 20 st sms i inkorgen? jajemen
vad står det i ditt tredje sms? kuligt att träfea dej igen.. Men du va int lika gosig nu :C:P
och vem var det ifrån? Kim Lindberg
är han/hon snygg? snyggare än mig så ja
smsar ni ofta? njah har ju varit lite dött ett tag nu
vad står det i ditt 18:e sms? Min mamma blir jätte ledsen när jag skär mig i armen. Jag hade en gång en vänster hand men så plötsligt försvann den
och det var ifrån? Dennis Bergqvist
är han farlig? han tror han är farlig...
hur farlig? "jättefarlig"
om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då? som om jag orka kolla?
smsar du ofta? varje dag
hur många sms har du skickat? fanvetja, många ?
hur många mms? skcikar aldig sånna
är du beroende? vem är inte
vem ringde du senast? Mich
vem ringde dig senast? Anna Holmberg
vilket är ditt senaste missade samtal? min syster
vem är snyggast på din kontaktlista? ingen för jag finns ju inte med........
om du går in på dina bilder, vad är det första du ser? Amanda som sitter på en bob och posar me en moppehjälm
Hur många bilder har du? många
Vilken är din favoritbild? en bild där amanda just har blivit snömurrad och har smink överallt
Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell: En lila platt samsung som med slide öppning och touch knappar. + att den har en spricka i skärmen.........
har du varit helt ärlig nu? jajmenesan

Inte coola...

Gårkvällen var inte cool någonstans.. Det började med att jag och Amanda drog till Danne och de första han säger när vi kmr in genom dörren är "Vänta.. Jag måste spy?!" Så jag och Amanda tep "Öhh okeeeeeeej?". Kort därefter kommer även Sebbe, Isak, Micke och Jenny men vi vart inte länge hos Danne för vi var rädd att han hade magsjuka. Vi bestämde oss för att gå ner till kanontudden och sätta oss och grilla. 
När vi hade gått den långa vägen dit så är ju såklart grillplatsen helt översnöad och vi vägrade gå tillbaka. Så de slutade med att vi satte oss på vägen bakom en snödriva och gjorde upp en eld och satt på snöklumpar. Mange, Samme, Coppar, Björne och Emil Avander  kom också och joinade våra lilla lägereld på vägen. Så de kan inte ha sett bra ut.. tänk dig själv 9 ungdomar sitt på snöklumpar bakom en snödriva och grilla?! Men skit samma hur de såg ut, TREVLIGT var de iaf! :D



 


3 April

 Ligger nu i min iskalla säng och förösker få upp någon värme men he går inge bra, råkade glömma fönstret öppet när jag for ut haha. Men hur som helst ikväll har jag och Amanda färgat Fridas hår från hennes orange blonda hår till mörkbrunt. Sen såg vi Bedtimes stories medans vi tjockade oss med chips och världens godaste dipp! Dennis och Frazze kom även förbi en liten stund. Sen drog jag, Amanda o Frida ut i Bergsbyn för att busa lite och följa Frida hem. Jag och Amanda tyckte att klockan var lite för lite för att gå hem så vi gick till våran "knarkbusshållplats" och spårade lite heehu. Sen kom jag hem stelfrusen till ett iskallt rum....





Men ska se film nu och värma mina kalla fossingar och peppa för skoter imorgon!
SO LONG SUCKERS AHIOHAIHAHIO :D


Chester See - God damn you're beautiful to me ♥

2 April

Äntligen! var på min första fotbollsträning ikväll med Clemens F93-92. Hur kul som helst!:)  Så nu 'r de slut med att vara soffpotatis så nu är de bara och börja träna igen! Var tep ett halv år sen jag slutade spela fotboll i Bergsbyn så man var lite ring rostig kan man väll säga menmen:D  Så nu peppar man inför nästa träning som är på söndag!



btw, har jag sagt att jag ska ta bort tandställningen om 4 veckor?  :D:D:D



It's not over ♥



GALET BRA

RSS 2.0