If there's a will there's a way

I fredags efter jobbet drog jag till Ersmark och var med Jennifer. Vi drack lite och så och mötte sedan upp Emilia på olles. På lördagen fyllde pappa 50år?! Så då kidnappade vi han och tog honom till Pite havsbad där vi åt godmat, drack, såg nån show, badade och bara hade trevligt med famlijen. Grattis pappa!♥


SANT


I´ll never find someone like you

Har gett volvon lite kärlek idag så nu är den ren och fin både in- och utvändigt. Har även fått stå inne och fått torka upp lite. Eftersom (som många vet) är jag extremt dålig på slå av fötterna när jag sätter mig i bilen HEHE. Har även hunnit måla klart de sista lilla i min walk in closet och börjat "flytta" in i den. Tog även med Anna på ett bodycombat pass och jag känner redan träningsvärken.. Men nu ska de sovas trodde jag började 12 imorrn men insåg nyss jag började 10. Natti!


Seriöst?

Gick i sömnen inatt också.. HELT SJUKT. Hade pillat lös venilationsventilen i mitt rum för jag drömde jag var med i Äntligen hemma och skulle tapetsera? Orkar seriöst inte. Jobb idag 12-16.00 vilket var skönt eftersom jag jobbar 11 dagar irad nu. Inne på 7:e dagen nu. Ikväll börjar bigbrother om! TAGGA!


ZzzZZzzzZZzzZZzzz

Sover så jävla dåligt nu för tiden? Vad händer ritktigt? Kan aldrig somna och vaknar typ varje timme. + att jag börjat gå i sömnen. I gårnatt jag i sömnen och även i natt? Igår hade jag tydligen spindlar fulla sängen (drömde jag) så slängde ner allt på golvet och skrek. Vaknade precis när jag hade gjort det där och tänkte vafaaan håll jag på med? Och inatt hade jag plockat ner alla mina ljuslyktor och ställt dom på sängbordet? och när jag tänker på det minns jag faktiskt att jag drömde om ljuslyktor. Så undra vad som händer ikväll?
Orkar inte göra ett skit ikväll iaf så håller på tanka nå filmer som ska hålla min sällskap ikväll (natt om jag inte kan somna)






Alla ♥:ans dag

Var forever alone tills jag kom hem och hittade massa hjärtan på mitt tangentbord, aaawwh mamsen ♥ Sen blev de filmkväll i Sebbeskällare som alltid sluta med skratt, blev inte bättre för min träningsvärk iaf. Men måste sova! Imorgon ringer väckren tidigt igen! Natti! ♥


PUSS ALLIHOPA! ♥


Vi hörs, vi ses i dina drömmar

Livet känns riktigt bra nu, vet inte varför men det gör det! Jobbat 09.30-19.10 drog till 360 med Anna och körde core, lite cirkelträning och fatburner på löpbanden! Kommer att kännas imorrn!.. och jag som redan hade dödens träningsvärk. Menmen det stoppar inte mig, imorgon ringer väckaren tidigt och då är de dags för ett core pass innan jobbet!



Skellefteå - Luleå

Underbar kväll igår med minaa fina arbetskompisar! Började med hockey match mot Intersport Luleå uppe på ladan. Med skydd och allt, så sjukt jävla kul! Vi fick spö med 5-3 men de var killarnas fel för vi tjejer spelade 0-0. Hämtade sedan pizzor till ALLA, kan säga att de blev trångt i golfen! Sedan efterfest även det hur kul som helst! Tur man inte spela hockey fyfan sådrygt med alla äckliga skydd iaf haha.. Kom nyss in iaf efter en lång promenad i skogen med Anna och hundarna, sjukt härligt väder ute! En sån här dag saknar man inte sommaren!



People change, things goes wrong, shit happens, but life goes on


Igår blev iaf walk in closet typ klar! Efter typ 4 timmars krigande tillsammans med Amanda och med 100 delar och ritningar.. Jävla IKEA beskrivningar! Kan visa sen hur det blev. Ikväll blev de myskväll med Amanda och Jennifer. Vi gottade oss med potatisgratäng med nå fylltkött med vitlöksost! MUMS Har nu varit och lånat ihop klubba och hockeyhandskar för imorgon blire hockeyträning. Måste ju träna inför lördagens match mot Intersport Luleå!


Du har då inte staken i fönstret Staffanbaby!

Jobb hela gårdagen och efter middagen igår blev de att fara ut till Kågemarken där de var massa folk som bastade och söp. Mötte även min gamla pärla i kåge, fyfan vad jag saknar den bilen! Idag har de målats både tak och väggar så hängde nyss upp lampan och speglarna, de börjar ta sig nu! Idag har även pappa fixat motorvärmare och kupevärmare på min bil! Tack pappsen de behövdes!


Skulle kunna döda för sommar nu!


Det var bättre förr.


RSS 2.0