2011-12-31

Har varit med Emilia och Robert hela kvällen, började lugnt hemma hos dom men slutade med att JAG var ute och sladdade deras 740, skit kul thihi :$ Var jätte skeptisk till en början att göra de men efter lite övertalning gick jag med på och när jag väl började få till de ville jag inte sluta. Blev jätte eggad på köpa nån bakhjulsdriven skitbil nu.. haha! Orka inte att när jag körde hem med s40in så var jag fortfrande så taggad att jag körde och gasade i varje kurva fast jag visste att inget skulle hända:( Imorgon blir det jobb 10-14 och efter de storhandling med Anna inför kvällen som ska spenderas på torpet med nå folk, blir nog bra de!


När drar vi nästa resa????



Döden..

Hae sån jävla träningsvärk efter gårdagens barbell pass så jag vill ba dö... helt seriöst! Har iaf varit på bio med tjejorna ikväll och sett New years eve, rätt mysig film. Men nu ska jag inta sängen för imorgon ringer väckaren 06.00. Då blir det ett core pass och sen hem och dö hela dagen tills de blir jobb mellan kl.14-19.00, skönt!


Samsung ST93


Jävla impulköp.. Gick in på ElGiganten efter jobbet idag och skulle köpa en billig slit och släng kamera men kom ut med en 3 grr så dyr kamera än vad jag tänkte.. Den här månadens utgifter har varit underbara! Köpt ny bil, betalat skatt och försäkring på Forden, betalat försäkring på volvon, köpt julklappar, köpt massa julklappar till mig själv som jag tyckte jag förtjänat, köpte ny kamera idag och imorgon gymkort.. pengar är ba papper va?
Kom på nu jag missat betala telefonförsäkringen också + volvon behöver en motvärmare och ny kamrem...

One more time

Blev så jävla äcklad av fylla, krogen osv igår när jag agerade fylleskötare igår åt en ALLDELES för full person. Skulle bara tvärt skjutsa hem han men fasnatde i ursviken 4 timmar trots ja skulle upp och jobba. Ibland kan jag vara snäll! Så sålde min biljett till folkparken och kör på nyktert ikväll. Blir att hoppa in i duschen nu och sen åka och hämta frugan.


I want cola but you're cola light

Har köpt mer julklappar till mig själv iår än vad jag köpt till någon annan.. haha fail! Storshoppade på cubus igår och idag efter jobbet medans jag väntade på Anna Hellman tröstshoppade jag ett par nya skor + lite mer tjollersaker! Värt när de är julafton imorrn hehe. Men nu ska jag fortsätta julmysa med min julgalna familj och slå in resten av julklapparna.



Julen 2009

You don't have to save me just need you to follow.

Dagen började med att jag failade stort, trodde hela dagen skulle gå åt helvette men icket. Jobbade hela dagen, drog till Swedol och shoppade av Emilia. Hämtade Amanda drog och handlade och lagade jätte godmat :$ Vi hade även köpt kaka och choklad till efterätt och tänkte sluta med chips. Men chipsen rymdes inte i våra magar så dom tar vi imorgon istället hehe smaaalt! Vi hade egentligen planerat att träna eller nått ikväll men ni ser ju hur det gick..




.


Saltgurka ♥

På lördag är de julafton och jag spyr, känns inte ens lite som jul?! Trots jag hjälpte Emilia och Robert igår att klä deras julgran fick jag inte ens lite julkänsla. Skit trist! Färgade även håret lite rött igår, skitsnyggt! Var skeptisk men Emilia övertalade mig som vanligt! Jobbat hela dagen och ikväll har jag varit med Amanda. Planerat vårat nya träningsrika liv, sett tv och ätit leverpastej och saltgurkemackor ♥ Längtar tills fredag då Amanda ska göra tacotallrik till mig!!


Tacobar i Sthlm ♥



Det är skillnad på att ha en kuk, och va en kuk

Awesome kväll igår! Började med tvspel och vin på A-torp hos Emlan och Robban. Slutade i byske med full fest! Det var hur kul som helst med mke skönt folk! Fast vid halv 4 var jag tvungen ge mig, skulle faktiskt upp och jobba.. vilket sög! Ikväll blire färgning av hår och äta bakis chips och dipp med Emilia. Sålde även forden idag och jag saknar den redan!!


They said we shouldn't, they said we wouldn't

Var först på Martinas födelsedagsfest sen ut och sladda lite och sen nykter på krogen. Till att börja med... Slutade med att jag inte minns så mke av slutet på kvällen och det är jag fan glad över haha! Skyller dock allt på Oliver ;) Av det jag minns hade jag sjukt kul iaf men var dock inte värt det, gick trögt på jobbet idag till en början kan jag säga.. Nu ska jag ta mig nått att äta och sen krypa ner i sängen och somna till nån film och tagga jobb 10.30-17.30 imorrn.

Nyktra klubben


Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser, ett riktigt jävla as.


Blev storshopping i Umeå i torsdag iaf. Kom hem med en ny bil. Snacka om impuls köp haha orkar inte! Så nu var man "stolt" volvoägare då eller nått. Har iaf jobbat hela dagen och direkt efter jobbet blev de att fara och jobba lite med volvon, vaxa osv. Den blir fan fin:$ Ikväll ser du ut som lite allt möjligt händer. Fest hos Martina, ut och sladda med Kakan och kanske nykter utgång. Får se hur det slutar!



Sometimes people are beautiful. Not in looks. Not in what they say. Just in what they are.


Trevligt kväll/natt men tjejerna, dock lite lite sömn för att upp och jobba idag. Chefen ringde ju halv 10 igår kväll och frågade om jag kunde jobba, bra planerat där. Men lika glad var jag för det! Skit kul att jobba istan igen iaf.
Imorgon blire iaf fall umeå med Emilia och Anna. Ska kolla på en bil till mig och sen lär de väll bli lite shopping också :$


I dream about you all the time

Var ju perfekt sladd väder igår så vi drog ut och gjorde vägarna osäkra med Forden...hehe eller nå. Vi åt isglass och körde runt runt på Solbacken tills vi ertappade POLISEN SLADDA RUNT PÅ LAKKAPÄÄ?! Då blev de spanings uppdrag men då gömde dom sig i skogen.. Sen blev de äventyr med att hitta ett hemligt ställe, men de gick inge bra utan när den galnaste människan jag känner körde så hamnade vi lite snopet i diket efter Burträskvägen haha!
Idag blire stan med Amanda, hinna träffa Martina man inte sett på 100år och sen kommer mina fovrittjejer hit så måste hinna städa också! Nu kallar duschen, tjingeling!

Dikes körningen 9 November 2009.. minns ni? HA-AH-HA


Natthumor med mig själv..


Second chances they don't ever matter

Unberbart rolig och trevlig kväll med jobbet igår! Slutade med mojitos, cosmopolitans och jägershots på kalles haha! Bakis idag så idag händer det nog inge vidare mycket. Måste iaf hitta på ett sätt att ta bort gelènaglarna jag och Emilia gjorde i fredags...


RSS 2.0