31 Augusti

Ikväll blev de först middag på Dallas med brudarna och sedan bowling! Älsklingen, Danne, Sebbe & Johan kom också och joinade oss. Efter det blev det att dra till Getbergs!




Otroligt att jag lev, jag vet jag är farlig (A)





Inspark för MP1!

Idag hade vi inspark för media ettorna! Skitskoj men hoppas att dom inte kände
sig allt för plågade(A)

Det började med att vi stormade deras klassrum helt utklädda och maskerade med äckliga masker (dom  var helt omedvetna om att vi skulle göra de) Vi drog med dom till studion, där vi visade dom en film Pontus och Didrik klippt ihop där "saw dockan" förklarade reglerna. Sen hade vi uppdrag åt dom som dom skulle göra:
 
- Gå till sjuksyster och dra en realistisk historia om att dom fått en mobil uppstoppad med glidmedel typ
- Äta enbanan och skrika som tarzan i centralkorridoren
- Hosta på någon i matsalen och säga den här jävla svininfluensan
- Dra in ett random på toan
- Söka en socker bit i mjöl
(fast det fanns ingen sockerbit men de visste inte dom)
- Klädormen i centralkorridoren
+ en massa mer saker!




Amanda, jag och Lisa HAHA"!






Vars fan är sockerbiten?

26 Augusti

Har inte skrivit nått sen skolan började om men har varken haft tid eller ork typ. Men ska nog bli bättre nu!

Ikväll har jag varit med Kim, hans syster Sandra och nån som hon kände som hette Johan och bowlat och spelat discgolf! Var mycker trevligt fast jag förlorade discgolfen stort och kände mig liten för jag var yngst av alla hehe. Men i bowlingen kom jag 2:a! Tyvärr älskling du får öva lita mer för att kunna ta mig i bowling! ;*

Men nu...  sängen > film > sova!

18 Augusti

Myskväll med Caiisis & Amanda ikväll! ♥


Peace

Farmville?


Bara jag som fasnat för det här tapiga spelet på Facebook? :$


13 Augusti

Har inte skrivit på länge men vad ger de, de är ändå säkert ingen som läser min blogg ändå så.
Hur som helst har jag varit med älsklingen ikväll och vi var och kollade på min syster fotbolls match, och jag råkade skämma ut mig totalt..Ovanligt (?) Men jag har ett problem att jag inte kan se fotboll eller nå sånt utan att bli helt insatt och inte skrika utan jag måste skrika. Så när en i Bergsbyn sänkte en moröspelare skrek jag rakt ut: BRAAAA SANDRAA SÅ SKA DE SE UT!!!!!! Självklart stannade typ allting upp och alla blev tysta och glodde på mig innan alla började skratta. För självklart var de ju typ allas föräldrar i morön som satt bredvid oss.. Kim övervägde idén att hämta eltejpen och tejpa för min käft efter det men de behövdes inte för jag satt tyst resten av matchen (A)




11 Augusti

Har inte skrivit på länge men har inte haft tid helt enkelt.
Har just varit ute och hjälpt mamma plocka lite bär vid växthuset
 och då hittade jag den här lilla söta jordgubben=]


Nu väntar jag på att älsklingen ska föröska ta sig hit utan att få soppatorsk..

Storhaaaaaaamn

Blev en stekar dag igen med Caisa, Amanda, Nicke & Danne på våran favvo strand Storhamn=)
Sen blev de att fara och väcka älsklingen som sovit bort hela dan innan jag hade fotbollsträning,satan så varmt & jobbigt det var! Så efter de blev de förstås ett svalkande dopp i älven med Mich & Anna!

Här en bild på när vi skulle gräva över Danne,
men jag råkade sparka sand i hans mun så nu kmr han tugga sand i en månad säkert!


6 Augusti

Idag har jag varit och stekt i Storhamn hela dagen med Amanda & Caiisa, niiiice! Fast tror jag har bränt mig på min rygg lite grann men aja vad gör det om 100 år. Ikväll blire vara med älsklingen får se vad vi hittar på men jag tror de lutar mot en sväng förbi Bergsbykiosken till att börja med =)




Tack Jesper..

Jesper väckte just gamla dåliga minnen hos mig som jag helst bara vill glömma och skickade bilder på msn som jag inte ens visste existerade, hade glömt bort hur jag såg ut och de där himla ridlägret helt och hållet... men såklart var han tvungen och påminna mig..


Hur fan såg jag ut??? percent)

Det är bilder från när jag var på ett ridläger som jag inte ens minns när det var själv (?) Det var den första och sista gången jag var på ett ridläger, jag gillade inte ens hästar? Utan gjorde det bara för att Anna gjorde de. Vadå grupptryck?

4 Augusti

Dig för omkring ett år sedan:


Dig och en vän för omkring ett år sedan:


En dag du minns:


En bild som väcker känslor:


En plats du saknar:


Någon du litar på till 100%:


Någon du älskar:


Några som betyder mycket:


Någon du tycker mycket om:


Något du vill ha:



En bild på dig nyligen:


När du är lyckligast:


Den du senast fick SMS från:


Någon du alltid brukade har roligt med:


Tonight


3 Augusti

Igår kväll blev det iaf att vara med Amanda och Caisa, vi färgade Amandas hår och gjorde lite nya slingor i mitt efter det kom Kim till mig och sen blev de som bara att han sov här men de är alltid lika mysigt :* ;*

Jag och Kim vaknade imorse av att de var 800 grader i mitt rum fast vi hade haft fläkten! Fy fan vad jag hatar värme när man ska sova?! Vi blev galet sugna på cola när vi hade vaknat så vi begav oss till Konsum men när vi kom dit fanns ingen cola där?! Så de blev det atr fara på OK och sedan ner till älven och njuta av solen! Sen for jag hem duschade och hjälpte just Nehom och Linus att fylla vattenballonger så att dom kunde dränka min syster och nå random som sprang omkring här ute.. Mohahaha jag är oskyldig. Nu väntar jag bara på att Amanda ska höra av sig så hon kan fixa mina ögonbryn och ikväll ser de ut som det blir att fara till Storhamn eller???? :j




 Chivas & Kim i Storhamn




2 Augusti ♥

Igår kväll blev de för mig och Kim att skjutsa mina föräldrar, Lasse & Mari till stan. Vi körde pappas mini buss för alla skulle rymmas och efter vi hade släppt av dom for vi och träffade Amanda, Sebbe, Isak, Caisa & Danne nere vid älven och efter det var vi och hämtade upp Nicke & Micke och stack på krysset och käkade. Efter det for jag och Kim hem till mig och myste litegrann tills mamma ringde och ville att vi skulle hämta dom. Sen blev de tillbaka till stugan igen och sova där med älskling:)



3 Månader med Älsklingen idag!


1 Augusti

Redan agusti? GAAALET... vars fasen har den här sommaren tagit vägen?

Hur som helst sug jag på att uppdatera, men i förrgår var de mys kväll hemma hos Caisa med brudarna. Hur mys som helst! Sovde även där :) Sen igår så blev det att fara tillbaka till stugan igen men då kom Kim och joinade och sovde där. Sen Imorse blev de att dra hem duscha och sen fara och käka på pizzan med Kim, Johan, Micke, Jenny & Nicke. Sen blev det en sväng på Jula och byta in Kims bilstero/DVD grej.

Nu väntar jag på att Kim ska duscha och sedan hämta mig igen för det ser ut som de blir stugan ikväll igen med älski =) PEACE

RSS 2.0