Do you ever feel like life is going to fast?

Vaknade imorse och drog till besiktingen som en risboll med Emilia. Otroligt nog gick Forden igenom galant! Helt otroligt!! Så pärlan får nog leva vidare ett tag tag.... (A) Var ju julklapps kväll på Solbacken ikväll så kom hem från jobbet för inte så länge sen så nu intar jag sängen och TVn för börjar jobba igen om exakt 12 timmar!


Vars tog alla vägen?


00:26:36

Idag efter jobbet somnade jag en timme och de var nog de skönaste jag gjort! Det negativa är bara de att jag är pigg nu när jag egentligen borde sova. När jag hade vaknat hur min powernap kom Amanda hit och såg film med mig. Amanda slickade på popcornen och la tillbaka dom, alltid lika mysigt osv. Imorgon innan jobbet ska jag besikta pärlan och jag hoppas de går vägen men det kommer de säkert inte göra. Dom kommer typ ta bilen och köra den till skroten när dom ska provköra den..


I can't pretend that I don't see it

Tröst shoppade i mängder på Cubus med Caisa och Lisa i söndags. Myste även med mina brudar på kvällen. Idag innan jobbet var jag på stan med Emilia en sväng och lunchdejtade på Tatung, gott! Ikväll har jag bara tagit de lugnt med Amanda och myst och sett film. Imorgon blire en lång dag med möte 8.30 och sen jobb till 19.00. Men jag klagar inte, nu väntar sängen. Natti!


En liten del av de jag köpt de senaste 2 dagarna..


26 November

Underbar fredag igår!.. eller så int. Det dåliga började när ja slutade då Anton bakade på min bil utanför jobbet så lyktan på bilen blev krasch, ball! Kapten röd sög röv. Fick snöfylla x100. Helt meningslöst + att nån jävel slog mig eller armbågade mig i anisktet så nu chillar med största fläskläppen jag nånsin haft. UNDERBAR FREDAG VILL JAG BA SÄGA!

Snyggt va?
+ att läppen är blå och jag har världens jack på framsidan.


23:09:00

Har så jävla tråkigt att jag snart börjar klättra på väggarna, tur mina bästa vänner (desperata husfruarna) håller mig sällskap medans jag färgar mina ögonbryn. Imorgon blir det en bra dag känner jag på mig! Jobb 08.30 - 19.00 och på lunchen ska jag köpa nya skor :$ Direkt efter jobb blire fest och sen folkparken, men nu ska jag tvätta bort färgen innan ögonbrynen blir svarta, natti!



Kan bjuda på en 2 år gammal film från Ammarnäs hahaha...

1 månad kvar

Idag har jag varit riktigt effektiv på jobbet, helt sjukt så mycket jag har hunnit! Byggt om en del av junior avdelning, fixat med julkampanjen och gjort om hela träningsavdelningen, om ni ville veta alltså (A) 1 månad kvar till jul exakt nu?!?! Vafan hände med tiden? Får fan åldersnojja, ska livet gå såhär snabbt vill jag inte leva. Nu måste jag dammsuga hela mitt rum för imorse när väckarn ringde boxade jag ner ett ett glas från sängbordet . Skills jag vet......


Då taggar vi Kapten röd imorgon då!

I want cola but you're cola light

Min dag har varit lika boring som det är att läsa det här inlägget. För idag har jag vaknat, duschat och sminkat mig i 2 timmar för jag vaknade och kunde inte somna om. Började jobba 12 och slutade 19.00. Har ätit thaiwok till middag, gott! Och nu sitter jag här och samlar krafter för att kanske rensa min garderob. Finns inget vettigt att skriva hejdå!

 


.

Blir så jävla besviken på folk.

 


Josefine : 10.26

Vaknade nyss för ett tag sen av att en mupp ringde och frågade om jag ville jobba om jag var ledig me de var jag ju inte så det blev inget av. Kul att känna sig behövd iaf! Ligger fortfarande i sängen och myser med kissen men ska snart gå  upp och hoppa in i duschen. Jobbar 12.00-18.15, skönt! Ikväll verkar de som de tydligen också blir att färga Amandas hår. Igår kväll vid typ 21.00 var jag pigg uttråkad och började klättra på väggarna så for och hämtade Emilia och drog till Lisa för lite tv-tittande och prat.



Spring på gömda stigarna i skogen lalala......

Jobbade hela dagen igår, seriöst längsta lördagen jag varit med om! Direkt efter jobbet blev de hem, göra sig klar och sedan dra till Emilia för att käka och börja inta alkohol. Sedan ut på krogen för att sedan dra hem tidigt för de spåra. Som vanligt vad annars? Emilia följde iaf med mig hem och sov. Så idag vaknade vi skit tidigt och har bara legat döda och sett björnbröder och pocahontas. Vid kl.2 tyckte vi att vi var så tragiska så vi gick till pizzan och tjocka oss lite. Men nu ska jag fortsätta vara död, hejdå


You shoot me down but I won't fall, I am titanium

Har inte skrivit på tusen år så kan offra mig för ett inlägg. Har inte gjort så mke på sista tiden förutom jobbat, ovanligt? neee. I fredags blev de att festa och de spårade som vanligt efter tequila shotarna. Lördags mys hos kusinerna. Och igår var jag och Caisa på premiären av Twilight. VARFÖR måste de alltid sluta när de är som mest spännade. När fan kommer part 2 ut?????? Är ledig imorgon på dagen vilket är skönt men sedan ska hela butiken inventeras under hela kvällen/natten så det är ju kul... eller nå. Men ska fortsätta se desperata husfruar nu. Tjing


RSS 2.0