I could go anywhere with you, and I’d probably be happy.


Första dagen på Solbacken idag! Eller inte första första men känns iaf skönt att vara tillbaka däruppe. Slutade 19.00 så har inte gjort något vettigt förutom att äta, bråka med den nya routern pappa köpt, gjort gelénaglar. Blir en tidig kväll så jag orkar köra ett core pass imorgon kl.7. Sovgott!


.


Ny hårfärg.. Igen


What happens when the hourglass of love runs out?

Senaste dagarna har varit så himla tjocka. Bakis pizza i söndags, planka i måndags och pizza igår.. Så nu medans min sambo är på jobbet ska jag rulla vidare till gymmet. Min sambo är alltså Emilia. Hennes karl är borta i en vecka så då passa jag på att flytta in hehe. Måste även börja fixa garderobjäveln så de går att börja måla.. åhhhh jag vill ba kasta allt!

Åhh vill bli blond igen och är det nån som behöver en balklänning???




We're meant to lose the people we love. How else would we know how important they are to us


Älskar när syster sliter upp mig och tvingar mig att skjutsa henne till skolan för hon missa bussen. Mysigt att va nyvaken och ISKALL bil.. Nu är jag hemma igen men orkar inte sova för då kmr jag aldrig kliva upp. I lördags som sagt blev det att supa in bardisken hos Emilia och Robban och de spårade kan jag säga! Galet förfest spel, sallad, shottar i mängder, vara ute och sladda 4 på morgonen, krig, skoter tunering, kaos, deep talk, brutna knän efter förösk till dans, blåmärken efter alla slag, spårade människor, armbrytning. Så efter nästan 10 timmars festande avslutade vi med varma mackor kl.5 på morron. MUMS! Men ska nu krypa ner i sängen en stund, utan att somna! Vi får se hur de går..


Haparanda

I tisdags tog jag och tjejerna en tripp till Haparanda. Vi skulle stor shoppa på Ikea så vi hade med oss släp. Hade sovit 3 timmar och då upp och köra typ 30 mil med släp är nice. Färden dit blev rätt så spårad som vanligt. Hade nått fyllesvin framför oss som körde över hela E4an så vi ringde dit Polisen som tog han hehe osv. Blev även en liten utomlands resa till Finland för att gå på Alko. Körde fel på parkeringen så fick användning av mina fina back kunskaper med släp HAHA vilka? Och så även hade släpjäveln hade frusit ihop så tog 100 år att öpnna osvosv. Efter den seriöst längsta dagen i mitt liv var jag hemma ungefär 14h senare. Var liteee död dagen efter då jag skulle jobba 10½ timme.


Christina Perri


Besatt av hennes låtar!


Now you're gone

Har träningvärk idag så de räcker! Men de stoppar inte mig från att snart fara och träna lite Bodycombat. Kommer dö! Idag har jag varit ute och slängt med Emilia och Robert och gjort lika olika ärenden. Har äntligen köpt mig en kamrem till bilsatan, skönt! Har även börjat tömma bastun och suttit och googlat på walk in closets typ hela eftermiddagen. Ska göra om min bastu till en walkin closet! Tror jag ska fara och köpa nå färg imorrn och börja måla. Men nu måste jag byta om. Tjing!


OMFG

Alla vet jag älskar att ändra mitt hår för jag aldrig vet hur jag vill ha det. Hittade iaf världens snyggaste frisyr som nå random hade på facebook. (Ja jag gillar att klicka runt där hehe). Blev hur sugen som helst att ba klippa av mig riset jag har på huvudet nu och göra nå fränt!


Ska jag våga??

Jag hatar när de händ..

Bokade resam idag! Åhhh längtar nå jävulst! Blev fan hur billigt som helst om man jämför med vad de hade kostat utan all rabatt vi fick. Först fick vi 2000:- rabatt för att vi ska bo 4st i en lägenheten och sen nån sommarrabatt på 750:- per person så de slutade på 4300:- per person. Kostade först 5100:- ;)
Lunchade på stan med Emilia och sen blev de impuls till Umeå men hon, Robert och Joppin för dom skulle köpa en bardisk. Stackars S40in fick slita släp för första gången i min ägo. Kanske inte den bästa bilen att dra släp med haha.. Middag på donken osv. blev de såklart standard när man är i Umeå.

http://publishme.se/145534/imagehandler/?go=archive&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body



Besatt


2012-01-08

Blev bio med Anna Hellman igår. Innan filmen hade börjat hade hon vält ut halva sin cola på stolen, golvet, tröjan, jackan, tightsen och shortsen, stackare! Men inte förvånad. Vi såg The girl with a dragon tatto. Faktiskt riktigt bra!
Drog sen till Robert och Emilia och vi ville åka madrass men hittade varken några vänner eller nått att åka på så vi for och gjorde varma mackor och såg Kung fu panda 2. Blir väll ingen händelserik dag idag men ikväll ska jag iaf vara med frugan och och planera lite resa!


Åhh blev jätte sugen på skoter nu.. :(


Shopping


Lite av torsdagens shopping!

Bilder från nyårs


Just because somthing is beautiful dosen't mean it's good


Blev inringd på jobb idag igen, nice! 12.00-19.10 så de var skönt och sen ikväll har Emilia varit här och jag har lånat ut alla mina sommarkläder till henne eftersom de äcklet ska till Thailand... Avundsjuk? Nå jävulst!!!!


Seriöst när far vi?


Andrajanuaritjogohundratolv

Har inga bilder från nyårs eftersom min kamera fortfarande är kvar hos Lisa. Få se om jag orkar svänga förbi och hämta den ikväll. Blir att hämta Amanda efter 7 i stan och då blir att föröska göra mitt hår ljusare, få se hur de går då! Blev ficka på Waynes idag. 50 spänn för den äckligaste chokladbollen jag ätit + kaffe?! Blir alltid lika chockad när man ska betala. Idag har jag varit med min bitch iaf och fixad lite saker till bilen. Shoppade nya högtalare och nå plastbitar för 50kr, vääärt! Så mke mer för pengarna istället för en fika. Tack Sebbe för du skrotat din bil så jag kunde tömma den på grejer jag behövde till min ;)



I don't know what it is, but I know I'm missing it

Puss puss hoppas alla har fått en bra start på nya året!
I år ska jag fan hålla mina nyårs löften...
-
Börja träna mer (standard)
- Bli snäll och skötsam igen

-Göra det här till ett superduper bra år!


RSS 2.0